تحولات منطقه

حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود میریان،گفت: آزمون پایانی طرح ملی تحفیظ رضوی با حضور حدود ۴۰۰ قرآن‌آموز در گروه‌های سنی پنج تا ۶۰ سال در رواق شیخ حر عاملی حرم مطهر رضوی برگزار شد.

۴۰۰ قرآن‌آموز در آزمون پایانی طرح ملی تحفیظ رضوی شرکت کردند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود میریان، رئیس مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی، از برگزاری آزمون پایانی طرح ملی تحفیظ رضوی خبر داد و اظهار کرد: حدود ۴۰۰ قرآن‌آموز از گروه‌های سنی پنج تا ۶۰ سال در این آزمون حضور یافتند.

وی افزود: آزمون پایانی این طرح در رواق شیخ حر عاملی حرم مطهر رضوی برگزار شد و ناظران و ممتحنان حفظ قرآن کریم مرکز امور قرآنی، فرآیند ارزیابی شرکت‌کنندگان را بر عهده داشتند.

میریان گفت: حضور فراگیرانی با دامنه سنی گسترده در این آزمون، نشان‌دهنده فراگیری آموزش حفظ قرآن و امکان بهره‌مندی گروه‌های مختلف سنی از طرح ملی تحفیظ رضوی است.

ارزیابی متقاضیان همکاری آموزشی

رئیس مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی با اشاره به دیگر برنامه‌های ارزیابی این مرکز ادامه داد: آزمون مصاحبه ویژه متقاضیان همکاری در دوره مهدالرضا(ع) با حضور ۸۹ نفر برگزار شد که از این تعداد، ۵۸ نفر برای شرکت در آزمون روش تدریس پذیرفته شدند.

وی افزود: فرآیند نظارت و ارزیابی کلاس‌های مربیان تازه‌وارد مهدالرضا(ع) نیز اجرا شد و ارزیابی و احراز صلاحیت متقاضیان تأسیس شعب جدید برای سال تحصیلی ۱۴۰۵ـ۱۴۰۶، مطابق ضوابط ابلاغی آغاز شده است.

میریان همچنین از برگزاری آزمون مصاحبه برای ۲۰ متقاضی همکاری در طرح «شمیم تلاوت رضوی» خبر داد و گفت: مربیان ابناءالرضا(ع) نیز در دوره‌ها و آزمون‌های مرتبط با روان‌شناسی رشد، خیرگزینی و فهم قرآن ارزیابی شدند.

وی، خاطرنشان کرد: ارزیابی مربیان، متقاضیان همکاری و قرآن‌آموزان، بخشی از فرآیند مستمر نظارت بر کیفیت برنامه‌های آموزشی مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی است.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha